Hulmursisolering med papirisolering

Hulmursisolering

Har I problemer med vægge, der trækker? Og synes I varmeregningen er for høj? Det kan meget vel skyldes, at den eksisterende isolering i hulmuren falder sammen over tid. Hvis I f.eks. mærker kolde områder flere steder på indervæggen, er hulmurisolering en fornuftig løsning.

Hos Papiruld Amager har vi mange års erfaring med hulmurisolering i hele København, inkl. Hvidovre, Rødovre og Greve. Vi benytter papiruld og efterlader således ikke mærker på facaden – som det ofte er tilfældet med mere traditionelle fremgangsmetoder. Hulmursisolering fra Papiruld Amager er desuden din garanti for arbejde i topkvalitet, der leveres til aftalt tidspunkt. Via tæt samarbejde med Papiruld Danmark er vores materialer og metoder fuldstændig tidssvarende.

Hulmursisolering i alle typer byggeri

Vi har hjulpet bl.a. hjulpet private boligejere, virksomheder og institutioner med hulmurisolering. Vi arbejder kvalitetsbevidst og miljørigtigt på såvel traditionelle som mere komplicerede projekter.

Hulmurisolering er en meget almindelig isoleringsform, men vi går til enhver opgave grundigt og professionelt. Det indebærer bl.a., at vi inspicerer hulmuren og tjekker murens tilstand med et kamera, inden vi blæser papirulden i hulrummet mellemyder- og indervæggen.

Udover hulmurisolering, tilbyder vi bl.a. også loftisolering og papiruldisolering.

Ønsker du at høre nærmere om hulmursisolering med papiruld, eller vil du modtage et uforpligtende tilbud, er du yderst velkommen til at ringe på telefon 31 77 77 91. Vores kyndige medarbejdere ser frem til at hjælpe dig til et mere behageligt indeklima samt en lavere energiregning.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Isolering af ydervægge

Papiruld er et effektivt isoleringsmateriale - også til ydervægge og ydermure, og kan bruges til både tunge og lette ydervægge. I forhold til varmeisolering anbefaler man at benytte minimum 250 mm isolering ved standard energi og minimum 350 mm ved lavenergi.

 

Forskellige vægtyper

Afhængig af væggens type, benytter man to forskellige typer papiruld; papiruld hulmur og papiruld standard. Har vi at gøre med en tung ydervæg, indblæses papiruld hulmur gennem små huller i fugen, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at udtage mursten for at montere fugemassen, og på den måde er indgrebet på facaden minimeret. Ved lette ydervægge benyttes papiruld standard, som blæses ind gennem det yderste lag beklædning fra den indvendige side via små huller. Herefter repareres hullerne grundigt, så både fugt- og brandtekniske krav overholdes. Ved massive ydervægge/ formure kan der kan der bygges en let indervæg på indersiden, hvorefter papiruldet kan indblæses som ved lette ydervægge.

 

Sikkerhed

Når man efterisolerer, er det vigtigt, at brandtekniske og fugttekniske krav overholdes. Dampspærrer benyttes kun i vådrum, hvis den inderste side af konstruktionen er lufttæt. I andre er dampspærrer ikke nødvendige. I forhold til brandsikkerhed opfylder papiruld (≥ 40 kg/m³) kravene til materiale klasse D-s2,d0 [klasse B]. monteres der papiruld i mindre end 40 kg/m3, skal der sikres med klasse 1 beklædning mod den indvendige side. Papiruld hulmur gælder under brandklasse E/F, så her skal kravene i Eksempelsamling om brandsikring i byggeri kap. 3 ”Konstruktive forhold” overholdes.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående isolering af ydervægge eller andet, er du velkommen til at kontakte Papiruld Amager på 31 77 77 91 eller info@papiruldamager.dk. Alternativt kan du også læse mere om de tekniske specifikationer på papiruld inde på Papiruld Danmarks hjemmeside. Du kan klikke her.


Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top