Hulmursisolering med papirisolering

HULMURSISOLERING

Har I problemer med vægge, der trækker? Og synes I varmeregningen er for høj? Det kan meget vel skyldes, at den eksisterende isolering i hulmuren falder sammen over tid. Hvis I f.eks. mærker kolde områder flere steder på indervæggen, er hulmurisolering en fornuftig løsning.

Hos Papiruld Amager har vi mange års erfaring med hulmurisolering i hele København, inkl. Hvidovre, Rødovre og Greve. Vi benytter papiruld og efterlader således ikke mærker på facaden – som det ofte er tilfældet med mere traditionelle fremgangsmetoder. Hulmursisolering fra Papiruld Amager er desuden din garanti for arbejde i topkvalitet, der leveres til aftalt tidspunkt. Via tæt samarbejde med Papiruld Danmark er vores materialer og metoder fuldstændig tidssvarende.

HULMURSISOLERING I ALLE TYPER BYGGERI

Vi har hjulpet bl.a. hjulpet private boligejere, virksomheder og institutioner med hulmurisolering. Vi arbejder kvalitetsbevidst og miljørigtigt på såvel traditionelle som mere komplicerede projekter.

Hulmurisolering er en meget almindelig isoleringsform, men vi går til enhver opgave grundigt og professionelt. Det indebærer bl.a., at vi inspicerer hulmuren og tjekker murens tilstand med et kamera, inden vi blæser papirulden i hulrummet mellemyder- og indervæggen.

Udover hulmurisolering, tilbyder vi bl.a. også loftisolering og papiruldisolering.

Ønsker du at høre nærmere om hulmursisolering med papiruld, eller vil du modtage et uforpligtende tilbud, er du yderst velkommen til at ringe på telefon 31 77 77 91. Vores kyndige medarbejdere ser frem til at hjælpe dig til et mere behageligt indeklima samt en lavere energiregning.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Google+
Copyright Papiruld Amager 2016
Top