Papiruld Amager er et dynamisk firma med stor erfaring 

Isolering med høje ambitioner

Papiruld Amager.dk ApS startede 1/8-2011. Vi har har mere end 9 års erfaring inden for isolering med Papiruld. Vi er et mindre isoleringsfirma, med kunden i højsædet. Vores kompetencer rækker langt inden for isolering, hvor vi bl.a. tilbyder loftisolering, hulmursisolering, papiruldsisolering og isolering af krybekælder. Vi kører i hele Københavnområdet, herunder bl.a. Greve, Hvidovre og Rødovre.

Vi tilgår alle opgaver med fokus på kundens ønsker og de indgåede aftaler. Vores høje serviceniveau og unikke arbejdskvalitet afspejles på vores Trustpilot og Anmeld Håndværker. Vi er stolte af vores resultater, og vi arbejder dagligt hårdt for at fortsætte med at levere isolering, som til fulde lever op til kundernes forventninger og ønsker.

Vi er meget kvalitetsbevidste og dette afspejles på vores Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Trustpilot ›

Anmeld Håndværker ›

 

Tæt samarbejde med Papiruld Danmark

Papiruld Danmark er landets ældste producent af cellulosebaseret isoleringsmateriale - papiruld. Gennem et tæt samarbejde med Papiruld Danmark har Papiruld Amager sikret sig stor ekspertise og viden. Vores engagement i organisationen sørger desuden for, at vi konstant udfordrer vores faglighed med henblik på at styrke den. Vores anvendte materialer og metoder er derfor altid tidssvarende.

Kontakt os for mere information

Ønsker du at vide mere om papirisolering, og hvordan dit indeklima kan forbedres, er du velkommen til at kontakte os på telefon 31 77 77 91. Vi giver gerne gode råd samt uforpligtende tilbud.

Se vores priser.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top