Papiruld priser

Vi laver hulmure fra 59 kr. pr. . Prisen er fratrukket Håndværkerfradrag og Energitilskud.

Der er mange penge at spare på at efterisolere - og det er dine penge…

Et uisoleret hus bruger 3 - 4 gange mere energi end et top isoleret hus. Isolering med papiruld betaler sig hurtigt hjem gennem et væsentligt mindre varmeforbrug. Omkostningen til isolering er typisk betalt tilbage i løbet af 2-3½ år.


Eksempel

Et parcelhus fra 60érne og 70érne på 120 m² har som regel behov for nogen efterisolering, der vil være ca. 75 m² isolerbar hulmur i 75 mm tykkelse, og på loftet øges tykkelsen fra 100 mm til 300 mm

Hvis 120 m² loft skal isoleres i 200 mm tykkelse, vil det koster ca. 12.360 kr. inkl. moms. Besparelsen udgør 5.640 kr. pr. år det betyder at omkostningen er sparet ind på ca. 2 år. En tilbagebetaling på 2 år svarer til en skattefri forrentning på 50% om året.

Der er altså ingen grund til at vente, det er vel kun de færreste der forventer store prisfald på energipriserne. Jo før du kommer i gang jo bedre, for både dig og miljøet.

Hulmur

Vi laver hulmursisolering og ydervægge fra 59 kr. pr. . Prisen er fratrukket håndværkerfradrag og Energitilskud, som vi hjælper dig med at søge.

En hulmursisolering kan nemt nedbringe en høj varmeregning eller fjerne træk fra kolde vægge, og dermed skabe bedre indeklima. Vores erfaring viser, at temperaturen på boligens indervæg kan stige op mod 6-7 grader, når man hulmursisolerer – det kan for alvor mærkes på varmeregningen.

Loft

Prisen på loftisolering varierer efter tykkelse på den ønskede isolering og størrelse af loft. Et 140 loft efterisoleres med 250 mm. Papiruld med ny forhøjet gangbro og vindpap. Omkostningen vil være på 18.700 kr. – prisen er fratrukket håndværkerfradrag og Energitilskud, som vi hjælper dig med at søge.

Vil du spare penge på din varmeregning, anbefaler Energistyrelsen, at du først forbedrer isoleringen. Det er her, at der er flest penge at spare på varmeregningen, og hvor de hurtigst tjenes hjem igen. Når du loftsisolerer, kan du nemt tjene udgiften hjem efter 3,5 år.

Gulv

Da der er mange forskellige opbygninger af gulve og derfor mange forskellige løsninger på at isolere dem.

Generelt er det sådan at hvis der er kolde gulve så føles der koldt i rummet uanset at der er varmt.

Wet-spray af krybekælder

En krybekælder60  vil koste ca. 15.300 kr. Prisen er fratrukket håndværkerfradrag og Energitilskud. 

Ældre huse med krybekælder er ofte uden isolering under gulvet. Såfremt krybekælderen er 60 cm høj eller højere, kan Papiruld med lim, såkaldt Wet-spray, sprøjtes direkte under gulvkonstruktionen.

Wet-spray sprøjteisolerer gulvets underside nede fra krybekælderen, så gulvene ikke føles kolde og varmeregningen bringes ned.

Etageadskillelse med Papiruld Lyd

En etageadskillelse på 60  vil koste 11.175 kr., hvor prisen er fratrukket håndværkerfradrag.

Papiruld Lyd er særligt udviklet til lydisolering af etageejendomme, hvor trinlyd fra en overbo eller støj fra naboen i lejligheden ved siden af kan være generende.

Trinlyde eller larm fra stemmer eller musik bliver formindsket og Papiruld Lyd isolerer op til 10 gange for lyden end Papiruld Standard. Det svarer til at den oplevede larm fra f.eks. naboens trin halveres.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top