Skunkrum

Uisoleret skunk

Hos Papiruld Amager udfører vi isolering af skunkrum med Papiruld, en effektiv isoleringsform, som på sigt kan spare jer for mange penge på varmeregningen.

Uisolerede skunkrum er ofte årsagen til en ekstra høj varmeregning. Det er ikke mange kvadratmeter det drejer sig om, men det kan have stor betydning for indeklimaet, komfort og pengepung.

Den høje varmeregning kommer af, hvis skunkrummet er uisoleret eller mangelfuldt isoleret, resulterer det i et markant varmetab. Dette sker, da skunken er en del af klimaskærmen, som går direkte ud mod taget. Derfor er det vigtigt at efterisolere skunkene på optimal vis.

Kvalitetsbevidst og effektiv service

Vores mangeårige erfaring med papiruldsisolering gør, at vi kan vejlede dig til den optimale isolering, så du sparer på varmeregningen.

Vi lægger stor vægt på at være dygtige fagmænd, som forstår at vægte kvalitet og holdbare løsninger, vi udfører arbejdet.

Vi anvender Papiruld som isoleringsform på grund af dens høje isoleringsevne og bæredygtighed. Vi efterisolerer skunkrummet på ældre huse og isolerer nybyggeri, så varmeregningen nedsættes og indeklimaet forbedres.

I ældre boliger er der typisk kun isoleret med 30-50 mm, men i et hulrum på 200-250 mm er det langt fra de isoleringsstandarder, bygningsreglementet kræver.  Det bevirker, at boligen har et alt for stort varmetab, en høj varmeregning og et dårligt indeklima.

Kontakt Papiruld Amager i dag

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende isoleringstjek af din bolig, så du ved hvor omfattende en isolering, der kræves. Vi vejleder og går igennem hele processen med dig, så vi kan identificere boligens problemer og komme dem til livs. Kontakt os på tlf. 31 77 77 91.

 

Trænger dit hjem til en loftisolering eller hulmursisolering, så klarer vi også dette!

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top