Papiruld lydisolering

Effektiv isolering mod uønsket støj

Hos Papiruld Amager er ingen isoleringsopgave for stor, og vi udfører opgaver for både erhvervsdrivende, private og boligforeninger. Vi tilbyder lydisolering og oplever du fodtrin, musik eller anden støj gennem etageadskillelsen, kan vi hjælpe dig med at minimere larmen.

Uønsket støj kan være den bagvedliggende årsag til træthed, hovedpine og forhøjet blodtryk, og op mod hver 3. dansker der bor i lejlighed, føler sig generet af støj fra naboen som f.eks. musik, trinlyde og barneleg.

Fokus på kvalitet og service

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller service, for isoleringsarbejdet skal leve op til vores egen høje standard. Vi lægger stor vægt på altid at levere et resultat, som er håndværksmæssigt i orden. Igennem en tæt dialog med kunden, undersøger vi alle problemer og behov, så du bliver glad for resultatet.

Vi lægger stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde og bruger udelukkende de bedste materialer. Papiruld Lyd skiller sig særligt ud ved at være effektiv til at isolere og reducere støj. Det har en dokumenteret effekt som støj- og lydisolerende materiale, og reducerer lyden op til 10 gange bedre end traditionel isolering. ­

Ring til os i dag

Kontakt os netop nu og lad os sammen finde den helt rigtige løsning for dig. Ring til os på tlf. 31 77 77 91 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, så du er sikker på, at du får den rigtige vejledning og den korrekte løsning.

Vi hjælper med alle former for isolering, herunder bl.a. isolering af krybekælder, loftisolering og hulmursisolering.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Papiruld lydisolerer bedre end andre isoleringstyper

Udover at have en stor modstandsdygtighed overfor brand, fugt og kuldebroer, er papiruld også et yderst effektivt materiale til lydisolering. Lydisolering er en stor fordel både i private hjem mellem både værelser og etager, men også i kontorbygninger, i skoler og institutioner, hvor der ofte er meget støj i nogle rum, men behov for ro i andre rum. Der er efterhånden blevet lavet mange undersøgelser med papiruld som lydisolering, og resultaterne viser, at papiruld er et af de bedste lydisolerende isoleringsmaterialer.

 

Lydisoleringstest viser gode resultater

Nordsjællands Akustik har foretaget en test med lydisolerende isoleringsmaterialer, der viser at papiruld reducerer lyd ved en samtale i almindeligt toneleje 10 gange bedre end traditionelt isoleringsmateriale. Det betyder, at lydniveauet bliver reduceret markant mellem de papiruldsisolerede rum. Alt fra lyden ad samtaler, fodtrin, musik og støj reduceres markant.
Testen blev foretaget med papiruld. Stenuld og glasuld som forsøgskaniner, og resultatet er slående:

- Ved isoleringen med glasuld, slipper der 84,0 DB gennem 100 mm glasuld
- Ved isoleringen med stenuld, slipper der 79,2 DB gennem 100 mm stenuld
- Ved isoleringen med papiruld, slipper der 65,2 DB gennem 100 mm papiruld

Kilde: komparativ måling med lydisolation, teknisk rapport nr. nsja 10-22 (2010), Nordsjællands Akustik.

 

Mindsk lydniveauet 4 gange

Ved at vælge papiruld frem for fx glasuld, mindskes lydniveauet 4 gange, hvilket giver en mærkbar lavere lydpåvirkning. Papiruld opfylder naturligvis krav til bygningers lydforhold. Vil du vide mere om papirulds lydnedsættende effekt, er du velkommen til at kontakte Papiruld Amager på 31 77 77 91 eller info@papiruldamager.dk.


Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top