Loftisolering – både nybyggeri og efterisolering

Loftisolering

Hos Papiruld Amager har vi stor erfaring med loftisolering på ethvert byggeri. Igennem vores effektive måde at loftisolere med papiruld har vi hjulpet såvel private og erhverv i hele København, Hvidovre, Rødovre og Greve med at nedsætte varmeregningen og ikke mindst skabe et bedre indeklima.

Varmen stiger opad og det er derfor vigtigt, at loftet er ordentligt isoleret og holder tæt. Vi står til rådighed på både nybyggeri og eksisterende byggeri samt både i privaten og virksomheden. Vi sørger for, at lunker, revner og sprækker i den eksisterende isolering bliver fyldt op og dækket til med papiruldsisolering.

 

Mange års erfaring med loftisolering

Årsagerne til manglende loftisolering kan være mange og det kræver en hvis erfaring at identificere problemet. Her hos Papiruld Amager kan vi med mange års erfaring komme dårlige og utætte lofter til livs med kvalitetsbevidst, professionel og nøjagtig loftisolering.

Vi benytter papiruld til at isolere. Dette er bl.a. velegnet i ældre huse, hvor tilstanden af det eksisterende dampspærre ikke altid kendes.

Vi tilbyder gratis isoleringstjek

Vi ved, hvor vigtig det er at have den korrekte og sikre isolering til ens loft, da en forkert lagt isolering både kan give svamp og fugt samt forhøje varmeregningen i hjemmet. Så hvis du går og er i tvivl om dit loft trænger til en grundig loftisolering, så tilbyder vi et gratis isoleringstjek i Hvidovre, Rødovre, Greve og resten af København, så I præcis ved hvor omfattende en isolering, der kræves.

I kan helt uforpligtende kontakte os med yderligere spørgsmål eller bestilling af vores gratis isoleringstjek. Tryk på linket nedeunder og find vores kontaktoplysninger. Vi har altid skarpe priser.

 

Trænger dit hjem til en hulmursisolering, lydisolering eller isolering af krybekælder, så klarer vi også dette. 

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Loftisolering med papiruld

Papiruld er et alsidigt isoleringsgranulat, der sikrer en solid og ensartet isolering, der lukker af for sprækker, huller og revner. Papiruld er yderst velegnet til isolering af tag/ luft, herunder gitterspær, parraleltag, saksespær, skråtag, hanebåndsloft og build-up-tag. Når man isolerer loft, blæses papirulden ind i tagkonstruktionen med en indblæsningsslange. I de fleste tilfælde etableres der samtidig med isoleringen en gangbro på loftet, så taget bliver nemmere at inspicere for eftertiden. I forhold til varmeisolering anbefales der minimum 300 mm isolering for standardenergi og 400 mm for lavenergi for at overholde bygningsreglementet.

 

Isolering mod kulde og fugt

Ved efterisolering med papiruld, monterer man vindbegrænsning mod tagfoden, så vinden ikke kan blæse ind i isoleringslaget, men i stedet skabes en ventilationsspalte mellem undersiden af taget og vindbegrændningen. Diffusionstætte undertage må kun benyttes i kolde og ubeboede loftrum, og ikke når man renoverer og i andre konstruktioner uden tæt dampspærre. En dampspærre kan kun undværes, hvis den ene side af konstruktionen er lufttæt – dog ikke i vådrum eller andre rum med høj luftfugtighed. Det vigtigste er at sikre en ventilation, svarende til 1/500 af det bebyggede areal, og det kan isolering eller efterisolering med papiruld sørge for.

 

Hvor godt beskytter papiruld?

Når der etableres papiruld i en tagkonstruktion, kan man forvente en lydmæssig reduktion på ca. 45-50 dB. I forhold til brandsikkerhed, opfylder papiruld  (>40 kg/m3) til materiale klasse B, men skal holdes i en afstand på 100 mm fra skorstene, 300 mm fra vandrette røgrør, 225 mm fra lodrette røgrør og 200 mm fra renselemme.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om loftisolering med papiruld, er du velkommen til at kontakte Papiruld Amager på 31 77 77 91 eller info@papiruldamager.dk, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål. Du kan også læse mere om brugen af papiruld som loftisolering på Papiruld Danmarks hjemmeside ved at klikke her.


Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top