Gulvisolering

Hvorfor isolere gulv?

Der findes mange gode grunde til at isolere, hvoraf en af de største er, at en effektiv isolering, kan give varmeregningen et ordentligt skub nedad. Et ikke-isoleret gulv tillader kuldebroer og træk, og hvis kulden kan slippe ind, kan varmen også slippe ud. Det betyder, at dit varmeanlæg er på overarbejde for at holde rummet varmt, idet meget af varmen siver ud gennem det ikke-isolerede gulv. Isolerer du gulvet, holder det bedre på varmen, og du vil opleve at kunne skrue ned for dine radiatorer. Et isoleret gulv medfører altså både en lavere varmeregning og mindre CO2 udslip samt en mere jævn varme i hjemmet. Desuden er papiruld et yderst effektivt materiale til lydisolering, hvilket er en stor fordel, hvis I har flere etager i boligen.

 

Fordele ved gulvisolering:

  • Lavere varmeregning
  • Bedre indeklima
  • Mindsker CO2 udledning
  • Ingen kolde fødder
  • Ingen træk
  • Lyddæmpende effekt

Professionelle og erfarne fagmænd

Hos Papiruld Amager beskæftiger vi os udelukkende med isolering med papiruld, hvilket har gjort os til yderst erfarne specialister inden for netop denne isoleringstype. Papiruld blæses ind mellem gulvstrøerne, og materialet former sig effektivt efter omgivelserne og kommer således ind i alle hulrum, sprækker og revner for optimal isoleringsevne. Vores faglige viden og mange års erfaring gør, at vi foretager isoleringen nemt, hurtigt og effektivt og uden at efterlade os synlige spor.

 

Giv os et kald!

Vi hjælper med glæde både private boligejere, erhverv og offentlige institutioner og skoler med isolering, og kører primært ud til kunder i hele København, herunder Greve, Hvidovre og Rødovre. Kontakt os på 31 77 77 91 eller info@papiruldamager.dk for spørgsmål, booking eller et uforpligtende tilbud.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Efterisolering af gulve

Det kan være en stor fordel at efterisolere gulve, både så man undgår kolde tær om vinteren, men også for at sænke varmeregningen og skabe et bedre indeklima. Papiruld kan anvendes til efterisolering af forskellige gulvtyper over fundamentet, hvor isoleringsmaterialet blæses ind mellem gulvstrøerne. Desuden er papiruld et effektivt isoleringsmateriale til krybekældre, som har en højde på minimum 60 cm. Har man en krybekælder, der er lavere end 60 cm, kan der i stedet benyttes polystyren og drænslanger, der sikrer en effektiv udluftning af krybekælderen. Find vejledning her.

 

Varmeisolering og fugt

Ved krybekældre over 60 cm sprøjtes papiruld med lim, også kendt som WET-spray, direkte ind under gulvkonstruktionen. Denne form for efterisolering skaber en tæt varmeisolering, som effektivt eliminerer alle kuldebroer. WET-spray kan maximalt påsprøjtes i 100 mm tykkelse. Er de fugttekniske forudsætninger i orden, kan papiruld nemt anvendes som isoleringsmateriale til at efterisolere gulve over terrændæk. For at dette kan lade sig gøre, skal der altså være en fugtspærre i fundamentet. Papiruld kan ikke anvendes direkte mod jord, men giv Papiruld Amager et kald, og så rådgiver vi gerne grundigt i den konkrete situation. I forhold til lyd og brand er der ingen tekniske krav ved efterisolering af gulv med papiruld.

 

Kontakt os for rådgivning

Er du interesseret i at høre mere, eller har du spørgsmål om efterisolering af gulv eller krybekældre med papiruld, er du velkommen til at kontakte Papiruld Amager. Vi rådgiver med glæde vores kunder i specifikke sager og deler ud af vores faglige, professionelle erfaring. Kontakt os på 31 77 77 91 eller info@papiruldamager.dk for vejledning eller et uforpligtende tilbud. Ønsker du at læse mere om brugen af papiruld til gulvisolering kan du læse de tekniske specifikationer på Papiruld Danmarks hjemmeside ved at klikke her.


Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top