PAPIRULDSISOLERING - ISOLERING MED PAPIRULD

DER ER FLERE FORDELE VED PAPIRULDSISOLERING

Hos Papiruld Amager arbejder vi med papiruldsisolering. Papiruld – produceret af cellulosefibre fra danske overskuds- og genbrugsaviser – er en nyere og effektiv isoleringsform, der på sigt kan spare jer flere penge på varmeregningen. Papiruldsisolering giver også et mere behageligt indeklima. Vi anbefaler desuden papiruldsisolering som en kvalitetsbevidst og bæredygtig isoleringsform, da produktionen af papiruld udleder ganske lidt CO2. Fordelene herved er mange - og vi har endda samlet 7 gode grunde til at vælge papiruld som isolering her.

Vi tilbyder papiruldsisolering til både private og offentlige virksomheder samt private hjem. Vi blæser papirulden ind med slange, og anvender det til f.eks.:

 

I forhold til det ældre isoleringsbats er der mange fordele ved isolering med papiruld. Hos Papiruld Amager fremhæver vi bl.a. den høje brandmodstand og isoleringsevne, den effektive lydisolering og den CO2-venlige produktion. Som isoleringsgranulat former papiruld sig efter omgivelserne og fordeler sig jævnt i sprækker og revner. Med papiruldsisolering slipper man således for, at varmen forsvinder, mens indeklimaet samtidig forbedres.

Vi vægter kundens tilfredshed højest, hvorfor vi tilgår enhver opgave med høj professionalisme samt jævnlige dialoger. Vælger du papiruldsisolering fra Papiruld Amager, kan du forvente et resultat, der lever fuldstændig op til dine forventninger.

 

KONTAKT PAPIRULD AMAGER

Vi hjælper såvel private som erhverv med papiruldsisolering. Siver varmen ud af boligen, og ønsker I at spare penge på varmeregningen? Så ser vi frem til jeres henvendelse. Vi hjælper f.eks. kunder i København, Kastrup, Hvidovre, Rødovre og Greve med deres isolering.

Ring til os idag på tlf. 31 77 77 91 og hør mere om papiruldsisolering eller få et uforpligtende tilbud på isolering til dit hjem eller din virksomhed. Vi har altid gode priser.

 

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top