Miljøvenlig isolering

Miljøvenligt materiale

Er du interesseret i at vælge et miljørigtigt, men yderst effektivt isoleringsmateriale til din bolig, er papiruld den rette løsning for dig. Papiruld laves udelukkende af cellulosefibre fra danske genbrugs- og overskudsaviser, og genbrugeligheden gør derfor materialet yderst klimavenligt og energieffektivt. Ifølge dansk lovgivning er danske aviser trykt med miljørigtige farver og tryksværte, så heller ikke ordene på papiret er skadeligt for miljøet.

 

Minimal varmeudledning

Det er ikke kun selve papirulden og produktionen heraf, der er miljøvenlig. Med den rette isolering kan en familie også minimere varmeudledningen og dermed skåne miljøet. Typisk taler man om 6 tons CO2 om året, der udledes - et tal der hurtigt kan nedsættes med den rette isolering.

CO2-venlig produktion

Det lyder måske vildt, at gamle aflagte aviser kan blive tryllet om til et effektivt isoleringsmateriale, der har et af markedets højeste brandmodstande og samtidig virker både lydisolerende og varmeisolerende. I selve processen, hvor gamle aviser forvandles til papiruld, bruges ikke meget energi, hvilket tilmed gør produktionen CO2-venlig. CO2 udledningen er derfor meget mindre end udledningen ved produktion af andre former for isoleringsmateriale:

  • Stenuld udleder omkring 27 kg CO2/m3
  • Glasuld udleder omkring 20,5 kg CO2/m3
  • Papiruld udleder blot omkring 7 kg CO2/m3

Under produktionen anvendes der altså 3-4 gange mindre energi end ved stenuld og glasuld. Selv efter aviserne er lavet om til papiruld, er materialet 100 % genbrugeligt, og overskudsmateriale kan dermed afleveres på genbrugspladsen eller komposteres.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top