Effektiv isolering

Hvorfor papiruld?

Der er mange gode grunde til at isolere med papiruld. En af de største fordele er, at isolering med papiruld kan mindske din varmeregning betydeligt, da det mindsker varmeudslip og kuldeindslip, så du kan skrue ned for radiatoren. Desuden forbedrer en effektiv isolering dit indeklima markant og sparer dig for kolde tæer. Papiruld former sig efter omgivelserne og lægger sig tæt op ad sprækker og revner i den eksisterende isolering, så kuldebroer elimineres.

 

Høj isoleringsevne

Isoleringsevne bliver målt på, hvor meget varme, der er i stand til at passere gennem materialet. Denne måleform kaldes også lambdaværdi - jo lavere lambdaværdien er, jo højere er isoleringsevnen.
Papiruld har en lambdaværdi på 40, og er især effektiv ved kuldebroer, som ofte ses ved tilskæringer med måtter og samlinger i muren.

Nemt og hurtigt at montere

Endnu en stor fordel ved papiruld er, at det er et isoleringsmateriale, der er utrolig nemt og effektivt at arbejde med, og så hverken svier eller klør det på huden. Materialet blæses ganske enkelt ind via huller, og isoleringsmaskinerne står uden for huset, så kun selve slangen er indenfor. Ved hulmursisolering bores et hul i fugen mellem to mursten, så ingen mursten behøves at tage ud. Det er altså blot et lille indgreb på facaden, som repareres til perfektion efterfølgende. Papiruldet blæses ind med højt tryk, så det fordeler sig jævnt i alle hulrum og revner, der måtte være.

 

Lad os give dig et uforpligtende tilbud

Kontakt Papiruld Amager på 31 77 77 91 eller info@papiruldamager.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver med glæde i konkrete situationer og benytter vores faglige uddannelse og erfaring til at besvare dine spørgsmål.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top