Isolering med høj brandmodstand

Højst opnåelige brandklasse

I august 2013 blev papiruld godkendt i den højest opnåelige brandklasse, som et organisk isoleringsmateriale kan opnå. Det betyder, at man ikke får et mere brandsikkert organisk isoleringsmateriale end papiruld. Isoleringsmaterialet er klassificeret i brandklasse D-s2,d=, der sidestilles med klasse B.

Det lyder måske meget teknisk, hvis man ikke er husejer, men i praksis betyder det, at det ikke er nødvendigt at tildække papiruld med eksempelvis gipsplader, når det monteres i vægge eller lofter. Papiruld kan fx sagtens anvendes direkte mod profilbrædder i loftrum.

Imprægnering

Der er tilsat specielle salte i papiruld, som giver flammebeskyttelse og glødebeskyttelse. Det betyder, at saltene frigiver fugt, hvis der opstår brand eller gløder, hvilket medfører en nedkølning og forkulning. Saltene hverken fordampes eller forringes med tiden, så selv ti år efter monteringen af papiruld, vil saltene være lige så effektive som ved monteringen.

 

Vil du høre mere om fordele ved papiruld

DBI, Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut, har målt papiruld til at have én af de allerhøjeste brandmodstande på markedet, og vi sætter hos Papiruld Amager en ære i at benytte netop dette isoleringsmateriale. Vil du vide mere om de mange fordele ved papiruld, er du velkommen til at kontakte os på 31 77 77 91 eller info@papiruldamager.dk.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top