Udnyt dit skunkrum

Isolering i det hele tager skaber et meget bedre indeklima. Ikke nok med det, så kan det mærkes på varmeregningen og miljøet nyder godt af det. Et skunkrum fylder ikke mange kvadratmeter, men grunden til at isoleringen i dit skunkrum spiller en stor rolle med hensyn til din varmeregning er, at skunken er en del af den klimaskærm, som går ud mod taget. Hvis ikke der ligger et tykt og tæt lag isolering om skunken, vil du opleve et betydeligt og unødvendigt varmetab.

 

Hvad er et skunkrum?

Husets skunk udgøres af det mellemrum, der dannes mellem den øverste etages væg og den nederste del af taget. Huse som har tagetager eller loft vil i mange tilfælde have et skunkrum.

 

4 råd inden du overvejer isolering af skunkrummet

Der er visse ting, du skal tage forbehold for, inden isolering af skunkrummet påbegyndes. For at sikre, at det gamle isolering trænger til at blive udskiftet eller, at der skal fyldes ekstra på, skal du tjekke dets tilstand. Fokuser specielt på isoleringens tæthed, tilstand, tykkelse, og hvor gammelt det er. Viser det sig, at det allerede lagte isolering er i god stand, men at der ikke er nok af det, tilføres det nye materiale oveni.

 

1. Minimum 200 mm

For at få det optimale udbytte af isoleringen af skunkrummet, anbefaler vi, at der lægges 200-300 mm isolering på, hvorefter der sørges for, at isoleringen ligger i adskillelsen mellem skunkrummet og den underliggende etage.

 

2. God ventilering

Undgå at der går skimmelsvamp og råd i materialet ved hjælp af ventilationshuller. Skimmelsvamp er yderst farligt for sundheden og kan være en stor omkostning, når det først sætter sig. Ventilationshullerne sørger for, at fugten holdes ude af isoleringen, og dermed holdes skimmelsvampen også på afstand.

3. Opsæt dampspærre

En dampspærre skal placeres ved den varmeste del af konstruktionen, hvis fugt og skimmelsvamp skal undgås. Hvis der allerede er opsat en dampspærre, så er det vigtigt at undersøge, om den står intakt. Hvis ikke dampspærren er intakt, så skal den erstattes med en ny.

 

4. Kontakt forsikringsselskabet

Ofte kræver forsikringsselskabet at blive kontaktet inden et større isoleringsprojekt påbegyndes. Så er du i tvivl, om dit projekt hører ind under visse regler, så kontakt forsikringsselskabet. Du mister ikke noget ved det og er på den sikre side.

 

Lad en kyndig håndværker minimere din elregning og forbedre indeklimaet

Vi har mange års erfaring inden for isolering med papiruld. Derfor tager vi gerne en snak med dig, hvor vi sammen kan finde en god løsning på dit projekt. Vi anbefaler altid, at isolering foretages af en fagmand. Så er du sikret, at arbejdet bliver udført korrekt.

Har du brug for gode råd og venlig betjening, så står vi altid til rådighed på telefon 31 77 77 91 eller mail info@papiruldamager.dk. Vi sikrer dig en god service og vejledning.

 

 

 

 

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top