Derfor skal du isolere gulvet

Hvorfor isolere gulvet?

Er du en af de mange danskere, der endnu ikke har et isoleret gulv? Når du vælger at isolere dit gulv, opnår du ikke blot et bedre indeklima, men også en mindre varmeregning, der på sigt kan spare dig for mange penge. Læs med herunder, hvor vi har skrevet om de fem bedste grunde til at isolere dit gulv.

 

1. Du får varme fødder om vinteren

Går du og fryser fødderne om vinteren derhjemme? Der er ikke noget værre end at gå og fryse i sit eget hjem, hvor man skal have det rart og behageligt. Ved at isolere dit gulv, får du automatisk et varmere gulv, selvom der ikke er gulvvarme under brædderne. På den måde mindsker du risikoen for vinterinfluenza samt øger dit velbefindende i dit hjem.

 

2. Du mindsker støjen med gulvisolering

Der er mange fordele ved at få isoleret sit gulv, og selvom de færreste vælger at få isoleret gulvet kun pga. støj, er dette dog en velkommen bonusfunktion ved gulvisolering. Når gulvisoleringen blæses ind under dine gulvbrædder, er den nemlig ikke blot en stopklods for kulde, men også for støj. Dette er især belejligt, hvis man har hjemmeboende børn i kælderarealet, og lydisoleringen går heldigvis begge veje, så både børn og forældre slipper for støj fra hinanden.

3. Du sparer penge på varmeregningen

Endnu en god grund til at få lavet gulvisolering, og som mange vil have stor glæde af er, at din varmeregning kan blive væsentligt formindsket ved en effektiv gulvisolering. Bor du i et hus uden kælder, slipper meget af varmen ud gennem husets gulv og fundament, og du spilder en masse varme, og gulvet vil ofte være koldt. Bor du derimod i et hus med kælder, der ikke bliver brugt til andet end opbevaring, vil kælderrummet ofte være meget koldt, og kulden vil søge op gennem gulvet til de varme rum. Også dette fører til kolde tæer og en tårnhøj varmeregning.

 

4. Du undgår skimmelsvamp

Bor du i et ældre hus, vil der i nogle tilfælde slet ikke være isoleret mellem gulv og terræn. Den manglende isolering gør, at der kan opstå skimmelsvamp, som trives godt i fugtige og kolde miljøer. Hvis der lugter jordslået, eller der er plamager på gulvet, er dette en indikation på, at der kan være skimmelsvamp under gulvet. Skimmelsvamp er en stor synder i forhold til et dårligt og usundt indeklima, og her kan gulvisolering altså gøre en verden til forskel.

 

5. Sådan isolerer du gulvet

Det er vigtigt at få isoleret sit gulv af en uddannet fagmand, der har styr på det, han laver. I mange tilfælde blæses isoleringsmaterialet ind under dit gulv, hvilket er en effektiv og økonomisk metode, da gulvet ikke skal brækkes op først. Alt i alt er gulvisolering en fornuftig og rentabel investering -  både i forhold til dit daglige velbefindende samt økonomi. Kontakt os gerne i dag på 31 77 77 91 og få et uforpligtende tilbud.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top