7 grunde til at isolere med papiruld

Der er mange penge at spare, hvis du får efterisoleret loftet på dit hus. En god, nem og billig løsning på dette er brug af papiruldisolering. Efterisolering med papiruld har flere forskellige fordele. Her får du de 7 vigtigste grunde.

 

1. Spar penge

Fordi at varmen altid stiger op ad, har loftets isolering stor betydning for, hvor meget energi husets varmeanlæg bruger på opvarmning. Hvis ikke loftet er hensigtsmæssigt isoleret, så vil en stor del af varmen sive ud her. Du risikerer dermed, at varmeregningen er høj, uden at du selv har fået det optimale ud af den varme, du betaler for. Papiruld har en glimrende isoleringseffekt, og derfor giver en efterisolering med papiruld en positiv effekt på din pengepung.

 

2. Skåner miljøet

Ved at bruge papiruld som loftisolering er du sikker på, at du får mere ud af den varme, dit hus producerer. Det betyder, at du skal bruge mindre energi, når du skal opvarme dit hus, og derfor udledes der mindre CO2.

 

3. Ingen brandfare

Papiruld består af avispapir, men materialet er imprægneret med brandhæmmende salte. Det betyder, at der ved ildspåsættelse vil blive frigivet fugt fra saltene, og der er derfor minimal risiko for, at der går ild i materialet.

 

4. Mindre risiko for skadedyr

Hvis du vælger at efterisolere dit hus med papiruld, så vil du mindske risikoen for at få besøg af skadedyr som eksempelvis rotter og mår. Dyrene kan ikke holde til at opholde sig i materialet i længere tid af gangen, fordi det saltholdige tilsætningsmiddel virker udtørrende og ubehageligt for dyrene.

5. Mindre risiko for skimmelsvamp

I modsætning til andre isoleringsmaterialer som eksempelvis mineraluld, så er papiruld et godt og sikkert isoleringsmateriale, hvis man vil undgå fugtskader og skimmelsvamp. Det skyldes, at papiruld kan opsuge fugt og transportere det op til overfladen, hvor det vil fordampe.

 

6. Undgå tomme lommer ved brug af granulat

Hvis du vælger at bruge papiruld som granulat, så undgår du, at der opstår små tomme lommer uden isolering. Det skyldes, at granulat selv snor sig som rør og skævheder. Man skal ved brug af granulat være opmærksom på, at der skal bygges et kar, som skal kunne holde styr på den løse granulat.

 

7. Brug papiruld som lydisolering

Ikke nok med at papiruld har en rigtig god varmeisoleringseffekt, så ligger materialet samtidig i toppen, når det kommer til lydisolering. Baggrundsstøj kan have flere konsekvenser, hvor du bl.a. kan opleve et forhøjet blodtryk, udmattelse og hovedpine. Flere undersøgelser har vist, at papiruld har en lyddæmpende effekt der er op til 10 gange bedre end traditionel isolering. Hvis du ønsker ro og er træt af udefrakommende støj, så er papiruld løsningen på dit problem.

 

Sådan sikrer du både hus, pengepung, og at varmen blive inde

Papiruld er super effektivt, når det gælder om, at holde lyd ude, varmen inde og pengene i din pung. Vigtigst af alt, så forbedrer papiruld indeklimaet. De fleste mennesker bruger en del tid indenfor, hvorfor frisk luft, udluftning og optimering af isolation kan give mere effektivitet og reducere sygefravær.

Materialet består af overskudsaviser og genbrugsaviser, hvilket er optimalt for miljøet, hvorfor vi til enhver tid vil anbefale papiruld som isoleringsmateriale. Og er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så står vi til rådighed og besvarer dine spørgsmål. Ring nu på telefonnummer 31 77 77 91.

 

 

 

 

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Copyright Papiruld Amager 2016
Top