Skillevæg

Isoleringsmaterialet Papiruld kan både anvendes i tunge og lette indervægge. Papiruld blæses ind i den færdige skillevæg gennem huller skåret i det første lag beklædning. Hullerne repareres efterfølgende således, at brandtekniske krav overholdes.

 

Varmeisolering

Skillevægge isoleres med henblik på brand og lydreduktion. Kun såfremt skillevæggen vender mod et uopvarmet rum, er der krav om varmeisolering.

 

Lydisolering

Papiruld kan anvendes i kontorskillevægge, boligadskillende vægge, lydregulering i institutioner, skoler og kontorer. Der kan forventes en luftlydsreduktion på R,w på 33 – 46 med Papiruld.

 

Fugt

Der er normalt ingen krav til luft og fugttæthed - kun i forbindelse med vådrum.

 

Brand

Papiruld (≥ 40 kg/m3) opfylder kravene til materiale klasse D-s2,d0 [klasse B] og kan derfor anvendes med de begrænsninger, der i den konkrete sammenhæng er gældende for alle andre materialer.

 

Ved installering af Papiruld i mindre end 40 kg/m3 skal der sikres en klasse 1 beklædning mod den indvendige side af konstruktionen.

 

For BD-30 eller BD-60 kan der beklædes med eksempelvis to lag 13 mm gipsplade eller to lag 15 mm brandgipsplade på hver side af væggen.

 

Læs mere i vores konstruktionskatalog ved at klikke her.

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Google+
Copyright Papiruld Amager 2016
Top