Loftisolering – både nybyggeri og efterisolering

Loftisolering

Hos Papiruld Amager har vi stor erfaring med loftisolering på ethvert byggeri. Igennem vores effektive måde at loftisolere med papiruld har vi hjulpet såvel private og erhverv i hele København, Hvidovre, Rødovre og Greve med at nedsætte varmeregningen og ikke mindst skabe et bedre indeklima.

Varmen stiger opad og det er derfor vigtigt, at loftet er ordentligt isoleret og holder tæt. Vi står til rådighed på både nybyggeri og eksisterende byggeri samt både i privaten og virksomheden. Vi sørger for, at lunker, revner og sprækker i den eksisterende isolering bliver fyldt op og dækket til med papiruldsisolering.

 

Mange års erfaring med loftisolering

Årsagerne til manglende loftisolering kan være mange og det kræver en hvis erfaring at identificere problemet. Her hos Papiruld Amager kan vi med mange års erfaring komme dårlige og utætte lofter til livs med kvalitetsbevidst, professionel og nøjagtig loftisolering.

Vi benytter papiruld til at isolere. Dette er bl.a. velegnet i ældre huse, hvor tilstanden af det eksisterende dampspærre ikke altid kendes.

Vi tilbyder gratis isoleringstjek

Vi ved, hvor vigtig det er at have den korrekte og sikre isolering til ens loft, da en forkert lagt isolering både kan give svamp og fugt samt forhøje varmeregningen i hjemmet. Så hvis du går og er i tvivl om dit loft trænger til en grundig loftisolering, så tilbyder vi et gratis isoleringstjek i Hvidovre, Rødovre, Greve og resten af København, så I præcis ved hvor omfattende en isolering, der kræves.

I kan helt uforpligtende kontakte os med yderligere spørgsmål eller bestilling af vores gratis isoleringstjek. Tryk på linket nedeunder og find vores kontaktoplysninger. Vi har altid skarpe priser.

 

Trænger dit hjem til en hulmursisolering, lydisolering eller isolering af krybekælder, så klarer vi også dette. 

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Google+
Copyright Papiruld Amager 2016
Top