Co2 - venlig produktion

Selve produktionen af Papiruld er klimavenlig og energieffektiv, fordi isoleringsmaterialet udelukkende produceres af cellulosefibre fra danske overskuds- og genbrugsaviser. Danske aviser er ifølge dansk lovgivning trykt i miljørigtige farver og tryksværte.

Vi forædler din avis til et byggemateriale i høj kvalitet. I den proces bruges ikke meget energi. Det betyder, at CO2-udledningen under produktionen af Papiruld er meget lille. Den samlede CO2 belastning for fremstilling af Papiruld er derfor væsentligt lavere end ved fremstilling af fx mineraluld.

  • Stenuld, udleder ca. 27kg CO2/m3
  • Glasuld, udleder ca. 20,5kg CO2/m3
  • Papiruld, udleder ca. 7kg CO2/m3


Til produktionen af Papiruld anvendes der således 3 – 4 gange mindre energi end ved tilsvarende mængde til stenuld og glasuld.

Papiruld udleder dermed betydelig mindre CO2, og er ifølge SBI Anvisning nr. 207 Statens Byggeforskningsinstitut 2003, væsentligt renere at fremstille end andre typer isoleringsmaterialer.

Papiruld er et 100 % genanvendeligt produkt. Det betyder, at overskydende eller gammelt Papiruld, som ikke skal anvendes, kan afleveres på genbrugspladsen eller komposteres.

Ved at vælge Papiruldisolering tager du aktivt stilling til miljøet.

Bestil et gratis isoleringstjek

Din lokale isolatør. Dansk håndværk udført af danske håndværkere. Vi udfører isoleringsarbejde i hele Storkøbenhavn.
Har du spørgsmål eller kommentarer til os, eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Adresse

Papiruld Amager

Kirstinehøj 18

2770 Kastrup

Kontakt os

T: 31 77 77 91

M: info@papiruldamager.dk

CVR: 33 88 07 66

Google+
Copyright Papiruld Amager 2016
Top